Den lokale bus (med aircondition) kører 100 meter fra lejligheden med Torre Del Mar og Nerja i østlig retning og Rincon og Malaga i vestlig.

Du kan finde supermarked (mindre), bager, slagter, grønthandler, apotek, restauranter, frisør, samt div. små butikker lokalt. Der er et par km. til et større supermarked (ligger på busruten) og ca. 6 km. til den nærmeste golfbane.

Der er ikke Internet i lejligheden, men WIFI er meget udbredt på solkystens restauranter, bla. på El Camionero lige ved siden af lejligheden.

Du kan se om lejligheden er ledig , og du er meget velkommen til at sende en når du skal booke, eller når du har spørgsmål. Skriv også hvis du har brug for mere plads – eller en booking i en optaget uge – jeg kan muligvis hjælpe i lokalområdet.

Hvis du vil en lille tur omkring Benajarafe, så tjek Googles Street Map her. Du bliver placeret på parkeringspladsen foran lejligheden (det er den med den blå markise på 1. sal.) men hvorfor ikke “gå” en tur langs strandpromenaden når du er der. Og bare rolig – byggerodet er overstået